Luvis

Scări

Granitul și marmura sunt materialele naturale cele mai utilizate pentru treptele interioare sau exterioare în domeniul construcțiilor. Când comparăm granitul cu marmura, textura, culoarea și aspectul joacă un rol important în alegerea potrivită pentru proiectul fiecăruia.

Ambele sunt diferite în ceea ce privește estetica, gradul de duritate, rezistența în timp și bineînțeles costul.

Treptele din granit sunt extrem de durabile și rezistente. Acestea se caracterizează prin capacitatea de a rezista factorilor mecanici nefavorabili și sunt rezistente la variațiile de temperaturi. Spectrul larg de culori al granitului îl face potrivit pentru amenajarea oricărui interior sau exterior.

Treptele din granit sunt foarte rezistente la abraziuni și zgârieturi, sunt ușor de întreținut și, ca atare, se caracterizează printr-o durabilitate de neegalat.

Treptele din marmură emană rafinament indiferent unde sunt amplasate, fie în reședințe de lux, hoteluri, centre comerciale sau ansambluri rezidențiale.

Marmura este o piatră naturală nobilă, fermă, modernă și în același timp tradițională, astfel se poate utiliza la proiectele de scări clasice cât și pe cele moderne aducând o forță estetică de neegalat.

Marmura și granitul sunt materiale care absorb foarte puțină umiditate și nu sunt afectate de modificările extreme ale temperaturii și umidității.