Placari

Placarea cu marmura, granit sau travertin este o optiune durabila si atragatoare din punct de vedere vizual pentru aproape orice tip de constructie. Mai ales in cladirile noi, placarea cu piatra naturala pune in valoare arhitectura constructiilor datorita dimensiunilor si culorilor, care fac camerele să arate elegante si spatioase. Placajele din marmura si granit au multe proprietati utile, cum ar fi durabilitatea, rezistenta la alunecare, o buna toleranta la umiditate si variatii de temperatura. Avem la dispozitie numeroase materiale cu nuanțe de culori, modele si venaturi diferite.
Piatra naturala destinata pentru placarile pardoselilor si peretilor se intretine destul de usor. In general suprafetele sunt lustruite si tratate cu solutii impermeabilizante pentru o buna protectie impotriva murdariei. Solutiile impermeabilizante pentru marmura si granit sunt absorbite de material si formeaza o pelicula protectoare conferindu-i si luciu in acelasi timp.
Beneficiind de o calitate ridicata a materialelor utilizate, precum si de o inalta calificare a personalului nostru, va asiguram ca planurile si proiectele dumneavoastra vor fi executate conform asteptarilor.