Glafuri

Alegerea montarii glafurilor din piatra naturala este o investitie pe termen lung. Cei ce aleg glafurile din marmura sau granit, nu vor beneficia doar de rezistenta si durabilitatea materialelor, ci vor adauga un plus de eleganta si culoare locuintei, fie ca saunt glafuri de interior sau de exterior.
Glafurile moderne din marmura sau granit sunt o combinatie de practic, confort si frumusete a interiorului sau exteriorului casei. Glafurile din piatra naturala au un aspect unic si umple camera cu confort și căldura la lumina soarelui. Datorita varietatii modelelor, fiecare pervaz este cu adevarat unic si reflecta individualitatea și stilul proprietarului incintei. Montarea glafurilor din piatra naturala este o modalitate excelenta de a face o structura existenta sa arate ca un loc de expozitie.
Punem la dispozitia clientilor o gama larga de nuante de culoare, cu modele unice si venaturi fara egal, fie ca vorbim de marmura, granit, travertin sau chiar onix. Glafurile sunt prelucrate individual in functe de lungimea, latimea, grosimea, materialul si culoarea aleasa de client.