Luvis

MARMURĂ
Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă veche: a străluci, a luci.
Vezi mai mult
GRANIT
Piatra de granit se găsește în natură sub diferite forme și culori. Culorile granitului sunt extrem de numeroase, de la granitul de culoare albă până la cel de culoare neagră, roșie, verde, albastră, galbenă etc.
Vezi mai mult
ARDEZIE
Ardezia este o rocă metamorfică care se formează de obicei din depozite de șist.
Vezi mai mult
CALCAR
Calcarul este o piatră naturală care va îmbunătăți vizual orice zonă a casei tale.
Vezi mai mult
CUARȚIT
Cuarțitul, la fel ca și marmura, are un aspect cristalin când sunt privite îndeaproape.
Vezi mai mult
PIATRĂ ARTIFICIALĂ
Compozitul este un material rezistent, care, cu o întreținere redusă, își păstrează frumusețea pentru o lungă perioadă de timp.
Vezi mai mult
TRAVERTIN
Travertinul a fost folosit încă de pe vremea vechilor romani ca material de construcție.
Vezi mai mult
Previous slide
Next slide

Luvis SRL produce, furnizează și prelucrează produse din piatră naturală de cea mai bună calitate. Ne propunem ca produsele noastre poată satisface chiar și cele mai înalte cerințe în ceea ce privește calitatea.

Lucrăm îndeaproape cu arhitecți, designeri și constructori pentru a putea oferi cele mai bune soluții clienților noștri.

Oferim servicii de consiliere , măsurare, șablonare, prelucrare, montaj și garanție post-vânzare.

Produsele și serviciile oferite de Luvis SRL, dar și permanenta preocupare de a cunoaște nevoile clienților, au contribuit la menținerea unui vast portofoliu de parteneri importanți din diverse domenii de activitate.

Susținem parteneriatele de lungă durată cu constructori de top din toată zona Moldovei realizând proiecte unice cu materiale de cea mai bună calitate extrase din cariere consacrate la nivel mondial.

Colaborând îndeaproape cu arhitecți și designeri, realizăm proiecte îndrăznețe și unice prin tăierea materialelor în funcție de venaturile naturale, obținând adevărate opere de artă.

Cu personal specializat în tăierea, tratarea și montarea pietrei naturale și echipamente profesionale care îndeplinesc standardele Uniunii Europene, vă stăm la dispoziție pentru realizarea proiectelor dumneavoatră!

Prelucrare

Vă oferim o gamă variată de marmură, granit, materiale din care executăm produse de cea mai bună calitate.

Transport

Dispunem pentru clienții noștri de transport gratuit în funcție de cantitate.

Montaj

Pentru clienții noștri, firma nostră vă pune la dispoziție echipe de montaj specializate în montarea pietrei naturale.

SERVICIILE PE CARE LE OFERIM

Contact

Trimițeti un mesaj

Dacă dorești să afli mai multe informații sau doar să ne sugerezi ceva, completează formularul de mai jos și îți vom răspunde cât putem de repede.

Adresa:

Calea Dr. Al. Șafran nr. 8, Bacău

Program de lucru:

LUNI-VINERI: 8-17

Număr de telefon:

0755 030 834
0744 337 247